Poklon vaučer

Kako naći idealan poklon za one najdragocenije osobe u svom životu? To je pitanje koje svakog od nas muči barem jednom godišnje. Da li ste se ikada našli u situaciji da ste želeli da poklonite nešto posebno prijateljici, majci, sestri ili bilo kojoj drugoj važnoj osobi u vašem životu, ali niste znali šta bi to moglo biti? Mi imamo rešenje za vas! Kupite jedinstveni poklon vaučer i obradujte voljenu osobu tretmanom u našem salonu.

Poklon vaučer

Šta je ukjučeno u naš poklon vaučer?

Kupovinom poklon vaučera, darujete nekome mogućnost da uživa u jednoj od naših vrhunskih usluga u UniQ MT Novi Sad kozmetičkom salonu.

Odaberite izmedju:

Trajanje tretmana zavisi od usluge koju odaberete.

Načini kupovine poklon vaučera

Kupovina poklon vaučera je vrlo jednostavna! Možete ga kupiti u našem salonu ili online putem naše web stranice.

Napomena: Kupovina vaučera online biće dostupna uskoro.

Vrednost poklon vaučera

Poklon vaučer našeg kozmetičkog salona je savršen poklon za sve one koji žele nekome pokloniti opuštajuće kozmetičke usluge. Minimalni iznos poklon vaučera je 2.000 dinara, ali slobodni ste da sami kreirate iznos koji vam odgovara. Pogledajte naš cenovnik usluga.

Uslovi korišćenja poklon vaučera

Važno nam je da korisnici naših usluga osećaju zadovoljno i opušteno. Stoga, poklon vaučer vredi određeno vreme, odnosno 3 meseca nakon njegove kupopvine. Obavezna je prethodna rezervacija termina i ukoliko dođe do otkazivanja termina, potrebno je da nas obavestite najmanje 24 časa pre samog termina. Molimo vas da se pridržavate navedenih uslova.

Idealne prilike za poklon vaučer:

Ne samo da će vaša draga osoba dobiti tretman koji će joj pomoći da se opusti i uživa, već će takođe biti podstaknuta da brine o svom izgledu i zdravlju. Postoji mnogo idealnih prilika za obradovati nekoga a mi vam predlažemo par njih:

  • Poklon za rodjendan
  • Poklon za Novu godinu
  • Poklon za dan zaljubljenih
  • Poklon za 8. mart
  • Poklon za godišnjicu braka
  • Poklon za poslovnog partnera