Depilacija Novi Sad – vaša jedina stanica do meke i glatke kože bez dlačica

Da li želite da uživate u mekoj i glatkoj koži bez neželjenih dlačica? Ukoliko je odgovor da, onda ste na pravom mestu! UniQ MT Novi Sad kozmetički salon pruža vam širok spektar usluga depilacije koje će zadovoljiti sve vaše potrebe i želje. Pružićemo najbolje usluge i savete i garantujemo vam brzo i sigurno uklanjanje neželjenih dlačica sa svih delova tela. Dopustite nam da vam pomognemo da dobijete sjajnu kožu o kakvoj ste uvek sanjali. Posetite nas i iskusite razliku!

Usluge depilacije koje nudi Uniq MT Novi Sad kozmetički salon

Ova sekcija je je poput vašeg ličnog vodiča kroz svet usluga koje nudimo u našem salonu

Brazilska depilacija/Depilacija intimne zone

Brazilska depilacija ili depilacija intimne zone predstavlja uklanjanje dlačica sa intimne regije. U zavisnosti od želje klijenta, dlačice se mogu ukloniti u potpunosti ili delimično. Ukoliko je u pitanju potpuno uklanjanje dlačica, onda budite spremni na kompletno uklanjanje svih dlačica sa intimne zone. Ono na šta želimo da vam skrenemo pažnju jeste dužina dlačica. Ona bi trebala biti negde između 5 i 7 milimetara. Tako da slobodno zaboravite na brijač nekih mesec dana pre same depilacije. Depilacija intimne zone jeste malo bolniji proces. Vosak se prvo zagreje na određenoj temperaturi. Potom se spatulom nanosi na kožu u pravcu rasta dlake a povlači se u suprotnom smeru. Nakon brazilske depilacije, na regiju koja je tretirana, stavlja se odgovarajući preparat koji umiruje iziritiranu kožu.

Brazilska depilacija novi sad
Depilacija nogu novi sad

Depilacija celih ili pola nogu

Depilacija nogu predstavlja uklanjanje dlačica iz korena. U UniQ MT Novi Sad salonu, depilacija nogu se radi hladnim voskom. Kako bi ovaj vid depilacije bio manje bolan, poželjno je redovno dolaziti na tretman. Obično se radi jednom mesečno. Nije poželjno koristiti brijač izmedju tretmana depilacije jer u suprotnom pospešujete rast dlačica. Postaraćemo se da vam pružimo siguran i ugodan tretman u relaksirajućoj atmosferi našeg salona.

Depilacija prepona

Depilacija prepona je postupak uklanjanja dlaka sa prepona, dela tela između polnih organa i unutrašnjih bedara. Naša usluga depilacije prepona vam omogućava da uklonite sve dlačice. Postoji više tipova depilacije prepona, uključujući depilaciju voskom, električnim aparatom, kao i laserom. Naš salon nudi depilaciju toplim ili hladnim voskom, u zavisnosti od jačine i gustine dlake. Depilacija prepona pomaže u održavanju higijene i estetike tog dela tela, kao i u smanjenju neprijatnog mirisa i svraba. Osetite se samouvereno i spremno za bilo koju priliku, čekamo vas na tretmanu.

Depilacija prepona novi sad
Depilacija ruku novi sad

Depilacija ruku

Depilacija ruku predstavlja jedan od načina uklanjanja neželjenih dlačica sa ruku. Može se obaviti na više načina: koristeći vosak, šećer ili električne depilatore. Metoda kojom mi radimo ovaj vid tretmana podrazumeva korišćenje voska. Preko njega nanosimo traku od pamuka koju kratkim i odsečnim potezima skidamo i na taj način uklanjamo dlačice sa ruku. Biće nam zadovoljstvo da povratimo preko potrebnu glatkoću kao i blistav sjaj vašim rukama.

Ostale usluge depilacije koje možete raditi u našem salonu

  • Depilacija stomaka

  • Depilacija nausinca

  • Depilacija zadnjice

  • Depilacija pazuha

  • Depilacija obrva

Pročitajte šta naši zadovoljni klijenti kažu o nama

Mi smo ponosni na naš celokupan rad i željni smo da pružimo isključivo najbolje iskustvo svakom našem klijentu

Oдлично
На основу 54 рецензије
ceca kecman
ceca kecman
14/06/2023
Moja najbolja Mimica ❤️❤️❤️
Tatjana Vukmirović
Tatjana Vukmirović
06/06/2023
Milana Babić Kuzmanovski
Milana Babić Kuzmanovski
15/05/2023
Usluge salona koristim godinama,to dovoljno govori o tome koliko sam zadovoljna i dajem najveće ocene.
zorana sipka
zorana sipka
26/04/2023
ljiljana milanovic
ljiljana milanovic
21/04/2023
Vredna i savesna.

Depilacija Novi Sad – cene usluga

Pogledajte cene usluga depilacije koje radimo u našem kozmetičkom salonu

Cele noge + intimna zona
2.000 din
Cele noge + prepone
1.600 din
Pola nogu + prepone
1.200 din
Intimna zona
1.000 din
Cele noge
1.300 din
Pola nogu
600 din
Nausnice
300 din
Prepone
500 din
Stomak
250 din
Zadnjica
300 din
Obrve
300 din
Ruke
500 din
cesto postavljena pitanja za uslugu depilacije

Imate dodatnih pitanja?

Depilacija Novi Sad – češto postavljena pitanja naših klijenata

Pronađite odgovore na najčešće postavljena pitanja vezana za depilaciju. Ovu sekciju smo kreirali kako bi uštedeli vama vreme i kako bi vam pomogli da brzo pronađete informacije koje su vam potrebne.

Šta je depilacija?

Depilacija predstavlja postupak uklanjanja neželjenih dlačica na najfiniji način. Depilacijom se postiže efekat nežne i glatke kože, a usput se dobija nepohodan piling čime se uklanjaju mrtvi slojevi kože. Kozmetički saloni nude mnogo vrsta depilacija, ali važno je da odaberete onu koja najviše prija vama i vašoj koži. Određenim tipovima kože više prija depilacija toplim voskom, a nekom hladnim voskom. Kako bi se dlake proredile važno je da ih redovno uklanjate preko cele godine. Nakon nekoliko tretmana depilacije koren znatno slabi i depilacija postaje bezbolnija. Kožu počnite da pripremite kada dlačice već počnu da rastu, a to možete pilingom koji možete i sami da napravite, oni su odlični u borbi protiv urastanja dlaka. Na dan depilacije nemojte koristiti nikakav oblik kreme, losiona jer mogu biti jedan razlog neuspešne depilacije jer se vosak ne lepi dobro na masnu kozu, a samim tim može se dlaka pokidati kao i koža. Vosak se nanosi na kožu u pravcu rasta dlake, a zatim se skida brzim potezom u suprotnom pravcu rasta dlake. Na taj način dlake se odlično skidaju jer ih vosak izvlači iz korena.

Brijanje ili depilacija?

Ovo je večito pitanje. Naš odgovor je depilacija. Razlog je jednostavan. Kod depilacije, dlačice se uklanjaju iz korena dok kod brijanja to nije slučaj. Osim ovoga, tokom brijanja može doći do posekotina koje nekada mogu da ostave ožiljak na koži.

Koji delovi tela mogu da se depiliraju?

Većina regija može da se depilira. Naš kotmetički salon vrši sledeće usluge: brazilska depilacija,depilacija celih/pola nogu, depilacija stomaka, depilacija prepona, depilacija ruku, depilacija obrva, depilacija nausnica i depilacija pazuha.

Kako se pripremiti za depilaciju?

Sama priprema za depilaciju nije zahtevna. Najbitnije je da su vam dlačice dužine 5 do 7mm kako bi depilacijom postigli željeni rezultat. Poželjno bi bilo da se ne brijete barem 2 nedelje pre samog tretmana.

Koliko traje tretman depilacijom?

Ovo zavisi od toga koju vrstu depilacije želite da radite. U UniQ MT Novi Sad salonu depilacija obrva ili nausnica obično traje od 10ak minuta dok je za obimnije regije potrebno duže vremena.

Da li depilacija boli?

Na ovo pitanje ne možemo dati konkretan odgovor. Da li je ovaj tretman bolan ili nije zavisi isključivo od visine praga bola kod osobe i jačine dlake. U suštini, bol koji osetite je kratkotrajan ali ono što je najvažnije jeste da donosi rezultate na duže staze.

Nakon koliko vremena je potrebno ponovo uraditi depilaciju?

Kao i u prethodnom slučaju i ovo zavisi od osobe do osobe. Ali obično se depilacija ponvanja na svakih 3 do 5 nedelja.