Pedikir Novi Sad
– neugledna i gruba stopala postaju vaša prošlost

Kada je u pitanju pedikir Novi Sad je idealno mesto za to. Svi znamo da je jako bitno da nam stopala budu lepa kako leti tako i tokom zimskih dana. Pripremite ih za sve prilike uz naše pedikir usluge u UniQ MT salonu. Pedikir koji uradite kod kuće nikada ne može ispasti tako dobro kao kada to urade profesionalci. Zato uz našu pažljivu negu, stopala će vam izgledati zdravo i negovano, a istovremeno ćete se osećati opušteno.

Vrste pedikira koje radimo u Manikir & Pedikir Novi Sad UniQ MT salonu

Ova sekcija je je poput vašeg ličnog vodiča kroz svet usluga koje pružamo u našem salonu u Novom Sadu

Estetski pedikir

Negovana koža, lepa i nežna na dodir jedna je od glavnih odlika ženskih stopala. Zato ne dozvolite da koža na njima bude gruba i neugledna, naročito tokom letnjeg perioda, u vreme bosih nogu, japanki i sandalica. Isto važi i za gospodu, jer su uredna i negovana stopala zasigurno mnogo privlačnija i lepša. Redovno čišćenje i nega stopala pomažu u sprečavanju pojave problema, poput gljivica i bradavica. Takođe, ova usluga će vam pomoći da se opustite, ulepšate svoj izgled i održite zdrave noge. Ako još uvek niste isprobali ovu uslugu, definitivno je pravo vreme za to.

Estetski pedikir novi sad
Medicinski pedikir novi sad

Medicinski pedikir

Ne samo da je važno da vaša stopala izgledaju lepo, već je isto tako bitno da budu zdrava i negovana. Ova usluga kombinuje udobnost estetskog pedikira sa našom stručnošću, što znači da vaša stopala dobijaju najbolji mogući tretman. U salonu će vas dočekati sigurne ruke profesionalca, koje će vas osloboditi bola i nelagodnosti od uraslih noktiju, žuljeva, gljivičnih infekcija i sl. Pažljivo ćemo pregledati vaša stopala te na osnovu toga primeniti odgovarajuće tretmane kako bi se sprečili i lečili ti problemi. Kompletna nega stopala koju pružamo, učiniće vaš korak lakšim, a stopalo lepšim!

Spa pedikir

Tretman kojima se kako stopala tako i klijenti u kozmetickim salonima najviše raduju je SPA pedikir. Uključuje omekšavanje stopala u mirisnoj kupki kako bi se ublažila njihova napetost. Nakon toga sledi uklanjanje mrtvih delova kože, sečenje i oblikovanje noktiju. Potom na red dolazi pilingovanje morskom solju i eteričnim uljima. Zatim masaža stopala kojom će oživeti svi centri uživanja podstaknuti aromatičnim preparatima i akupunkturnim tačkama. Takođe hranljiva maska za stopala učiniće ovaj tretman nezaboranim iskustvom, stopala apsolutno savršenim, a telo i um relaksiranim.

Spa pedikir Novi Sad
Gel lak na nogama Novi Sad

Gel lak na nogama

Sam proces podrazumeva lakiranje noktiju visokokvalitetnim gel lakom koji se stvrdne pod UV/LED svetlom. Gel lak je otporan na ogrebotine i lomljenje te može trajati i do mesec dana bez tragova ispucalosti ili gubitka sjaja. Ukoliko želite lepo nalakirane i uredne nokte na nogama, a nemate vremena da se sami bavite njima, rešenje za vas je gel na nogama. On može biti french ili gel u boji. Nećete se više maltretirati stalnim skidanjem i stavljanje laka, a potrebu za novim gelom imaćete samo zbog izraslog dela nokta, a ne zbog oštećenja!

Pročitajte šta naši zadovoljni klijenti kažu o nama

Mi smo ponosni na naš celokupan rad i željni smo da pružimo isključivo najbolje iskustvo svakom našem klijentu

Oдлично
На основу 54 рецензије
ceca kecman
ceca kecman
14/06/2023
Moja najbolja Mimica ❤️❤️❤️
Tatjana Vukmirović
Tatjana Vukmirović
06/06/2023
Milana Babić Kuzmanovski
Milana Babić Kuzmanovski
15/05/2023
Usluge salona koristim godinama,to dovoljno govori o tome koliko sam zadovoljna i dajem najveće ocene.
zorana sipka
zorana sipka
26/04/2023
ljiljana milanovic
ljiljana milanovic
21/04/2023
Vredna i savesna.

Pedikir Novi Sad – cene usluga

Pogledajte cene pedikir usluga koje nudi naš kozmetički salon

Parafinsko pakovanje
800 din
Pedikir sa gel lakom
2.300 din
Estetski pedikir
1.600 din
Spa pedikir
2.200 din
Lakiranje
400 din
cesto postavljena pitanja za uslugu pedikira

Imate dodatnih pitanja?

Pedikir Novi Sad – češto postavljena pitanja naših klijenata

Nije sramota ne znati, sramota je ne pitati. S’toga rado ćemo odgovoriti na često postavljena pitanja kako stalnih tako i potencijalnih klijenata a koja su vezana za pedikir.

Koja je razlika između pedikira i manikira?

Pedikir se bavi negom stopala a manikir se bavi negom noktiju na rukama.

Estetski ili medicinski pedikir, koja je razlika?

Razlika između estetskog i medicinskog pedikira je u njihovom cilju i sadržaju. Estetski pedikir je usmeren na estetski izgled stopala i noktiju i često se sastoji od čišćenja, turpijanja, oblikovanja noktiju i nanošenja laka za nokte. Medicinski pedikir je posebna vrsta pedikira koja se bavi negom stopala i nogu, posebno kod pacijenata sa dijabetesom, artritisom ili drugim zdravstvenim problemima. Cilj medicinskog pedikira je da spreči i leči probleme sa stopalima i nogama.

Koje sve usluge su uključene u estetski pedikir?

Pedikir u našem salonu obuhvata:

  • Uklanjanje zanoktica
  • Skraćivanje i oblikovanje noktiju na nogama
  • Piling
  • Masažu stopala hidrantnom kremom
  • Aplikaciju gel laka
Da li pedikir boli?

Gnerelano pedikir u kozmetičkim salonima ne bi trebalo da boli. Izuzetak može biti slučaj kada klijent ima problema sa uraslim noktima ili žuljevima. Jedino tada je moguće da se javi bol ali to je donekle i očekivano kada je medicinski pedikir u pitanju.

Nakon koliko vremena je potrebno ponovo uraditi pedikir?

Naša preporuka je da se pedikir ponovo uradi nakon mesec dana od poslednjeg tretmana. Izuzetak je slučaj kada vam je potreban medicinski pedikir jer u tom slučaju vremenski period izmedju 2 tretmana je dosta kraći.

Kakva nega je potrebna nakon pedikira?

Veoma je bitno da održavate higijenu vaših stopala i nakon pedikira. Preporučujemo vam da koristite hidrantne kreme sa Ureom koje imaju anti-bakterijsko i umirujuće dejstvo na kožu stopala.