Gel lak

Dugi i lepo nalakirani nokti svakako su oličenje ženstvenosti i svaka pripadnica lepšeg pola želi da ih ima. Kada se rukujemo, potpisujemo, ili bilo kakav pokret rukom da napravimo – nokti dolaze u prvi plan. Zato je bitno da budu lepi i negovani, jer to na neki način predstavlja vaš stil i lični pečat.

Gel lak je savršen izbor za efekat koji želite da postignete sa svojim noktima, jer im on daje punoću, kao UV gel, a boju kao lak za nokte. Kako nanesete gel lak u svom kozmetičkom salonu, on će krasiti vaše nokte minimalno dve do tri nedelje, i sve vreme će izgledati isto kao i prvog dana, znači jednako lepo.

Međutim, pošto je trajanje ovog laka individualno, to bi značilo da vek gel laka zavisi od toga kojom brzinom vam nokti rastu.

Pogledajte neke od naših radova na slikama ispod

Termin u našem salonu možete zakazati putem telefona na broj 065 287 71 15 ili putem kontakt forme na sajtu koja se nalazi ispod.

  • Detaljnije informacije oko termina i usluga možete dobiti putem telefona na
    065 287 71 15
  • Dostupni smo na Viber-u i WhatsApp-u, ukoliko Vam se ne javimo odmah slobodno nam pošaljite poruku, odgovorićemo u najkraćem roku. Hvala

KONTAKT

Radno vreme

Ponedeljak - Petak 10h - 20h

Subota neradna

Nedelja neradna

Kontakt podaci

Tel: 065 287 71 15

Adresa: Tolstojeva 43, Novi Sad

Instagram: manikir_pedikir_novi_sad

Manikir Pedikir @ 2020. Sva prava su zadrzana. Zabranjeno kopiranje sajta i/ili sadrzaja bez dozvole. - Politika privatnosti - Politika kolačića