Gel lak Novi Sad – savršeni nokti za sve prilike

Ako ste umorni od čestog lakiranja noktiju lakovima koji se skidaju nakon nekoliko dana ili jednostavno želite dugotrajniji i sjajniji manikir, onda bi gel lak mogao biti idealno rešenje za Vas. Gel lak je popularan izbor mnogih dama zbog svoje trajnosti i visokog sjaja. UniQ MT kozmetički salon nudi raznovrsne usluge, među kojima je i usluga gel laka. Posedujemo širok asortiman boja a na vama je samo da odaberete boju koju želite, a mi ćemo se potruditi za ostalo.

gel lak

Gel lak i njegove osobine

Savršeno rešenje za dugotrajni manikir i nesvakidašnji izgled vaših noktiju

Gel lak je manikir koji omogućava trajanje laka 2 do 3 nedelje, u zavisnosti od brzine rasta nokatne ploče. Namenjen je isključivo za prirodne nokte, ali može da se stavlja i na veštačke nokte. Pre nanošenja same boje treba da se sredi nokatna ploča, oblik nokta i da se poguraju zanoktice, posle toga sledi prajmer koji će odmastiti nokat i vratiti ph vrednost nokta, na pripremljen nokat ide baza, dva sloja odabrane boje i završni sjaj. Za sušenje trajnog laka koriste se led lampe koje suše nokte od 30 do 60 sek. Postoji posebna tehnika skidanja laka, a to je otapanje bez ikakavog turpijanja nokta da ne bi došlo do oštećenja nokta.

Kako se nanosi gel lak?

Pre nego što se nanese gel lak, nokti se pripremaju na isti način kao i kod klasičnog lakiranja – odstranjuje se stari lak, skraćuju i oblikuju nokti, te se nanosi baza koja će omogućiti bolje prianjanje laka na nokat. Nakon toga, nanosi se prvi sloj gela, zatim drugi sloj, te se sve osuši pod UV ili LED lampom. Kada se završi nanošenje gela, dodaje se i završni sloj (top coat) kako bi se stvorio visok sjaj. Nakon sušenja, nokti se očiste od eventualnih tragova gela.

Kako se održava gel lak?

Bitno pridržavati se određenih saveta za njegovu dugotrajnost. Na primer, treba izbegavati kontakt sa acetonom ili alkoholom, jer to može oštetiti gel lak. Takođe, treba koristiti rukavice prilikom pranja sudova ili čišćenja kuće, kako bi se zaštitio gel lak. Ukoliko primetite da se počeo guliti ili da je počeo da se odvaja od nokta, tada je vreme za skidanje gela.

Koje su prednosti gel laka?

Jedna od najvećih prednosti gel laka je njegova trajnost – on može trajati i do tri nedelje, što znači da ne morate brinuti o ponovnom lakiranju noktiju svakih nekoliko dana. Takođe, gel lak ima visok sjaj i ne ljušti se tako lako.

Garantujemo da će vaši nokti ponovo zasijati nakon gel lak tretmana

Sama briga o noktima, nebitno da li se radi o estetici ili nečem drugom, može vam pružiti dugoročno zadovoljstvo. Zato je UniQ MT Novi Sad kozmetički salon tu za vas. Na osnovu mnogobrojnih zadovoljnih klijenata, možemo da garantujemo da ćemo ispuniti sva vaša očekivanja.

Oдлично
На основу 54 рецензије
ceca kecman
ceca kecman
14/06/2023
Moja najbolja Mimica ❤️❤️❤️
Tatjana Vukmirović
Tatjana Vukmirović
06/06/2023
Milana Babić Kuzmanovski
Milana Babić Kuzmanovski
15/05/2023
Usluge salona koristim godinama,to dovoljno govori o tome koliko sam zadovoljna i dajem najveće ocene.
zorana sipka
zorana sipka
26/04/2023
ljiljana milanovic
ljiljana milanovic
21/04/2023
Vredna i savesna.

Mali deo galerije radova sa gel lakom

Sa ponosm vam predstavljamo mali deo radova za koje je zaslužan Manikir & Pedikir UniQ MT Novi Sad salon