Politika kolačića

Zdravo, mi smo Manikir Pedikir . Verovatno ste ovde zato što ste zainteresovani da saznate više o tome kako koristimo kolačiće, web beacons i druge slične tehnologije. Kao deo naše posvećenosti održavanju visokog standarda transparentnosti u našoj Politici privatnosti, napravili smo ovaj vodič za objašnjenje tehnologija praćenja koje koristimo na našim web stranicama.

Samo da budemo jasni, naši sajtovi uključuju sve one koji su u našem vlasništvu i upravljaju pod imenom Manikir Pedikir  a  kao što je www.manikirpedikirnovisad.com.

Šta su kolačići, web beacons i slične tehnologije?

Tipično, postoje dve vrste tehnologija praćenja koje možemo koristiti na našim sajtovima

Kolačići: ovo nije vrsta koju jedete, zapravo su mala datoteka sa podacima koja je poslata sa servera na vaš web pregledač ili mobilni uređaj koji je sačuvan u kešu ili mobilnom uređaju pregledača. Postoje načini kontrole vaših kolačića i podešavanja da li želite da prihvatite ili odbacite kolačiće (pogledajte koje su vaše opcije ispod)

Jasni gifovi, web beacons, web bugovi: Ovo su sitne grafike sa jedinstvenim identifikatorom sličnim u funkciji kolačića, a koriste se za praćenje kretanja web korisnika između stranica i web stranica. Za razliku od kolačića koji se keširaju na računaru korisnika, jasni gifovi, web beacons i web bugovi su nevidljivo ugrađeni na web stranice i veličine jednog piksela.

Šta radimo sa ovim tehnologijama?

Te tehnologije za praćenje koristimo u nekoliko opštih ciljeva kao što su:

 • Da dozvolite našim sajtovima da pravilno funkcionišu.
 • Da shvatimo kako funkcionišu naši sajtovi i da primenimo bilo koja poboljšanja u performansama i našim uslugama.
 • Da biste poboljšali svoje iskustvo na našim sajtovima i obezbedili funkcionalnost koja, na primer, znači da ne morate ponovo unositi svoje podatke svaki put kada se uključite na našim sajtovima ili da zabeležite koje kupovine ste napravili na našim sajtovima.
 • Da sakupimo relevantne podatke koji nam pomažu u pružanju marketinga i reklamnog sadržaja relevantnog za vaše interese.

Možda ćemo ponekad sarađivati sa trećim stranama koje mogu koristiti različite tehnologije praćenja kako bi pružile određene usluge na našim sajtovima, uključujući ciljani online marketing ili relevantne poruke na određenim delovima sajta. Ove službe trećih strana koriste kolačiće za anonimno prikupljanje podataka i omogućavaju im da prepoznaju vaš računar ili mobilni uređaj svaki put kada posetite bilo koji od naših sajtova. Ovi kolačići ne prikupljaju nikakve lične podatke. Anonimni podaci koje prikupljaju su odvojeni od ličnih podataka o vama kao korisnika.

Vaše opcije kada su kolačići, web beacons i slične tehnologije

Možete promeniti postavke svog web pregledača kako biste održavali vaše preferencije kolačića. Koristite ove linkove da biste saznali više informacija o postavkama kolačića za ove zajedničke pregledače:

Takođe, možete u bilo kom trenutku odustati od reklamnih kolačića trećih strana posetom ove stranice.

Imajte na umu da ako onemogućite kolačiće, web beacons i slične tehnologije, možda će biti nekih funkcionalnosti koje neće raditi ili ne funkcionišu ispravno na našim sajtovima.

Ako imate bilo kakvih pitanja o našim postupcima zaštite privatnosti, molimo kontaktirajte našeg šampiona privatnosti u pismenoj formi na adresi Tolstojeva 43, Novi Sad 21000  ili milanateodorvic92@gmail.com.

 

 • Detaljnije informacije oko termina i usluga možete dobiti putem telefona na
  065 287 71 15
 • Dostupni smo na Viber-u i WhatsApp-u, ukoliko Vam se ne javimo odmah slobodno nam pošaljite poruku, odgovorićemo u najkraćem roku. Hvala
 • Jelena Teodorovic
  Jelena Teodorovic
  2022-11-11
  Sve pohvale za salon "UniQ". Topla preporuka, usluga na zavidnom nivou.
  bojana covic
  bojana covic
  2022-10-13
  Milana je divna, veoma pedantna i uredna. Nokti su uvek savršeni.
  Jelena Obradovic
  Jelena Obradovic
  2022-06-28
  Milana Teodorovic
  Milana Teodorovic
  2022-05-26
  Aleks K.
  Aleks K.
  2022-05-03
  Branka Rakic
  Branka Rakic
  2021-07-05
  Milica Cabraja
  Milica Cabraja
  2021-01-02
  Vesko Subotic
  Vesko Subotic
  2020-09-30
  buba mace
  buba mace
  2020-08-09
  Miroslav Vrselja
  Miroslav Vrselja
  2020-07-21

KONTAKT

Radno vreme

Ponedeljak - Petak 12h - 20h

Subota neradna

Nedelja neradna

Kontakt podaci

Tel: 065 287 71 15

Adresa: Vojvođanska 3, Novi Sad

Manikir Pedikir @ 2022. Sva prava su zadrzana. Zabranjeno kopiranje sajta i/ili sadrzaja bez dozvole. - Politika privatnosti - Politika kolačića