Manikir Novi Sad

Odrzavajte svoje ruke i nokte zdravim

Manikir u Novom Sadu

Ruke mnogo govore o našoj ličnosti, starosnoj dobi, životnom stilu i još o mnogo stvari. Prvi utisak možemo ostaviti samo jednom – to jeste pleonazam, ali je važno istaći, jer nikada ne znate kada će vam prvi susret sa nekim možda promeniti život, zar ne? Zato je potrebno da uvek budemo doterane, „skockane“ i sređene. Razmislite o tome koliko ruke govore o vama, i posvetite im pažnju koju definitivno zaslužuju.

Manikir je estetsko-higijensko sređivanje noktiju na rukama i zanoktica oko noktiju. Pod manikiranjem se podrazumeva odstranjivanje masnih naslaga sa nokatne ploče, potiskivanje ili sečenje zanoktica, oblikovanje noktiju, zatvaranje pora nokatne ploče calcium oil-om, nega ispucale i suve kože zanoktica (cuticle remover), kao i frenč lakiranje.
Na kraju, reći ćemo da posle ovog tretmana, bilo da ste samo u običnom svakodnevnom kontaktu sa ljudima, ili radite posao uz pomoć svojih ruku, više nećete morati razmišljati da li su štetni vremenski uticaji ili posao koji obavljate ostavili neki neželjeni trag, jer će ih medicinski manikir u potpunosti ukloniti, a vaše ruke biti kao nove.

Više informacija o uslugama Manikira u Novom Sadu možete dobiti putem telefona
065 287 71 15 (Viber, WhatsApp, SMS ili poziv)

Pravilna nega ruku, stopala i noktiju, mnogo je više od lične higijene. Manikir je neophodan, upravo iz razloga jer su naše ruke izložene neprekidno raznim štetnim uticajima, kao što su mehanički i hemijski uticaji. Vaša manikir dama će se postarati da vaše ruke i nokti dobiju posebnu potrebnu negu i da izgledaju zdravo, negovano i uredno. Biće uočene sve promene na vašim noktima, zatim će biti uklonjene a vaši nokti oblikovani u skladu sa aktuelnim trendovima.

Više informacija o uslugama možete dobiti putem telefona
065 287 71 15 (Viber, WhatsApp, SMS ili poziv)

Trajni lak

Neke pripadnice lepšeg pola lakiraju nokte povremeno, kada postoji neka posebna prilika, dok druge vole da su im nokti uvek tip-top. Jedno od veoma praktičnih rešenja jeste naneti trajni lak za nokte, tako da svaki dan budete lepe, a da ne morate stalno odlaziti manikiru. Ako se pitate ima li trajni lak neku manu – odgovor je da ima, a to je što ćete 15 dana imati istu boju noktiju, dok su sve drugo same prednosti – a njih je, složićete se, neuporedivo više.
Trajni lak se drugačije naziva soak off lak i značajno se razlikuje od običnih i standardnih lakova, a pre svega, kako mu i ime kaže – po svom trajanju.

Detaljnije na stranici – Trajni lak (Gel lak)

Više informacija o uslugama i terminima možete dobiti putem telefona
065 287 71 15 (Viber, WhatsApp, SMS ili poziv)

  • Detaljnije informacije oko termina i usluga možete dobiti putem telefona na
    065 287 71 15
  • Dostupni smo na Viber-u i WhatsApp-u, ukoliko Vam se ne javimo odmah slobodno nam pošaljite poruku, odgovorićemo u najkraćem roku. Hvala

KONTAKT

Radno vreme

Ponedeljak - Petak 10h - 20h

Subota neradna

Nedelja neradna

Kontakt podaci

Tel: 065 287 71 15

Adresa: Tolstojeva 43, Novi Sad

Instagram: manikir_pedikir_novi_sad

Manikir Pedikir @ 2020. Sva prava su zadrzana. Zabranjeno kopiranje sajta i/ili sadrzaja bez dozvole. - Politika privatnosti - Politika kolačića